ELADÓ WEBOLDAL KIEMELKEDŐ GOOGLE HELYEZÉSSEL

Garantáltan munkát hozó ELADÓ weboldal!

  • Tetőfedés Diósd
  • Tetőfedő Diósd
  • Tetőfedő cég Diósd
  • Tetőjavítás Diósd
  • Tetőfelújítás Diósd
  • Tetőcsere Diósd
  • Tetőszigetelés Diósd
  • Tetőbeázás megszüntetése Diósd
  • Ács Diósd
  • Bádogos Diósd

kulcsszóra már az elsők között a Google-ben!

Próbálja ki 1 HÓNAPIG INGYEN!

Tekintse meg a 3 perces BEMUTATÓ VIDEÓT majd kérje el a weboldalt a videó alatt található űrlap kitöltésével! Tegye vállalkozását sikeresebbé!

Keresztnév*:


E-mail cím * :


Telefonszám*


Legyen vállalkozása az elsők között a Google keresőben. Mit szólna egy olyan weboldalhoz, amely garantáltan ügyfeleket, megrendeléseket hoz?

Vállalkozása leghatékonyabb ügyfélszerző rendszere egy jó weboldal. A nap 24 órájában, a hét minden napján tájékoztatja ügyfeleit és a vásárlás irányába tereli őket. Lendítse fel vállalkozását egy kiemelkedő Google helyezéssel rendelkező weboldallal.

Ezzel a kötelezettségmentes látványtervvel megteheti. Mi gondoskodtunk a weboldal elkészítéséről illetve a keresőben való jó helyezéséről. A megfelelő kulcsszavakra már most az elsők között szerepel. A Google-ben havonta akár több százan kereshetik szolgáltatását.

Próbálja ki Ön is a weboldal hatékonyságát. Bevezető ajánlatunk keretében: 1 hónapig teljesen ingyen biztosítjuk Önnek ezt a látványtervet.

Az első próbahónapot követően kiderül, hogy mennyi ügyfelet, megrendelést hozott a weboldal? Érdemes-e vállalkozását tovább reklámozni?

Ha úgy dönt, hogy továbbra is szüksége van a weboldalra, akkor egy rendkívül kedvező negyedéves előfizetési díjért tudjunk a weboldalt biztosítani, melyet ha úgy alakul a későbbiekben bármikor lemondhat. Hosszútávon ha a weboldal profitot hoz Önnek és esetleg több városban is tevékenykedik vállalkozása, vagy akár országos határkörű, akkor más városokban is elkészíthetjük weboldalát.

Ez egy nagyon korrekt ajánlat. Gondoljon csak bele, ha Ön egy értékesítő munkatársat alkalmazna,
vagy hirdetné vállalkozását, weboldala helyett, mennyibe kerülne ez Önnek?

Heti szinten csak egy helyi érdekeltségű újságban elkérhetnek egy kisebb keretes hirdetésért akár 10 ezer Ft-ot is. Azt nem említve, hogy hirdetéseit hétről hétre újra és újra meg kell jelentetni. A weboldal előfizetéssel ezzel szemben kisebb összeg ráfordításával érhet el sikereket.

A kockázat mértéke: NULLA.  Mielőtt meghozná a döntést, tegye próbára ezt a weboldalt 1 hónapig teljesen ingyen, a videó alatt található linkre kattintva, és egy rövid űrlapot kitöltve.

Egy szakértő kollégánk pedig ingyenes telefonos konzultációval hívja fel az Önnek megfelelő időpontban, hogy átbeszéljék milyen elérhetőségek kerüljenek a weboldalra, illetve át tudják beszélni az esetleges felmerült kérdéseket.

Ezt a weboldalt csak 1 vállalkozónak tudjuk biztosítani. Ne engedje át ezt a lehetőséget konkurenciájának, tegye vállalkozását sikeresebbé!

Keresztnév*:


E-mail cím * :


Telefonszám*


Call Now Button